Arkiv për Kategorinë ‘Kontakte’

Postuar: Shtator 21, 2011 te Kontakte

SAVA TOURS

Udhetime turistike individuale dhe ne grup, brenda dhe jashte vendit. Pushime ne plazhet e Turqise, Egjyptit, Tunizise, bileta avioni dhe trageti. Transferta individuale dhe ne grup, akomodime ne hotele ne Shqiperi dhe ne te gjithe boten.

Adresa1: Rr. Brigada e 8-te, nr.2 (prane ish Bllokut)
Adresa2:
Telefon1: +355 4 224-6730
Telefon2: +355 4 224-6799
Cel: +355 69 20 819 03
Fax: +355 4 224-6758
Email: info@savatours.com
Web: www.savatours.com
Vendndodhja: Tiranë

 

Advertisements