Arkiv për Kategorinë ‘news’

Ulqin

Postuar: Shtator 21, 2011 te news

Mire se vini ne ulqin ulqinimali i zi Ulqini gati për turizëm   VideoPlazhet e pastra dhe çmimet konkurruese, janë avantazhet e Komunës së Ulqinit
Komuna e Ulqinit po bën përgatitjet e fundit për sezonin turistik.
Avantazhi që Ulqini ka në krahasim me zona e tjera është pastërtia e plazhit, infrastruktura dhe çmimet konkurruese.
Turistët shprehen të kënaqur me pamjen e re që ka marrë Ulqini këtë vit ne krahasim me vitin e kaluar.

Ndiqni videon e ABC News TV që u pergaditë në plazhin e vogël nga reporteri gazetar Simon Shkreli .

Advertisements